Gewapende overval op tabakszaak Nieuwe Maanstraat Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Vrijdag 2 oktober 2020

AMSTERDAM – Vrijdagmiddag omstreeks 15:25 uur heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op tabakszaak Cigo Menora in de Nieuwe Maanstraat in Amsterdam-Noord. De politie verzocht via Burgernet om uit te kijken naar een jongeman van 16-18 jaar, gekleed in een jas met donkerblauwe capuchon, een donkere joggingbroek en mogelijk een mondkapje op. De overvaller heeft twee medewerkers bedreigd met een mes en eiste geld. Toen de overvaller doorkreeg dat de eigenaar van de zaak er aan kwam ging hij er zonder geld vandoor maar trok nog wel een doos met vloeitjes mee waarvan een deel op straat belandde. De overvaller ging er te voet vandoor in de richting van de Vegastraat. De verdachte is korte tijd later door de politie aangehouden in een woning. De recherche heeft de zaak in onderzoek.