Overval op woning Fokkemast Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Donderdag 20 augustus 2020

AMSTERDAM – Op een woning in Amsterdam-Noord is donderdag aan het begin van de avond een overval gepleegd. Het incident vond omstreeks 18:30 uur plaats op Fokkemast in de wijk Banne-II. Twee nog onbekende daders zouden de overval hebben gepleegd en daarbij is zeer waarschijnlijk gebruik gemaakt van één of meer vuurwapens. Na de overval zijn de daders in onbekende richting gevlucht. Of zij iets hebben buitgemaakt is nog onbekend. Verschillende politie-eenheden kwamen ter plaatse en droegen hun kogelvrije vesten. In de omgeving is nog gezocht naar de daders maar voor zover bekend is zijn deze nog voortvluchtig. Er raakte niemand bij de overval gewond. De Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporenonderzoek gedaan. De recherche heeft de zaak in onderzoek.