Inbrekers mishandelen bejaarde bewoners Beemsterstraat Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Maandag 22 juni 2020

AMSTERDAM  – Bij een inbraak in Amsterdam-Noord is in de nacht van zondag op maandag een bejaard echtpaar gewond geraakt. Omstreeks 02:00 uur werden de man en vrouw gewekt door gerommel in hun woning aan de Beemsterstraat in de wijk Nieuwendam. Het echtpaar ging poolshoogte nemen en overliepen daarbij de inbrekers die vermoedelijk via de achterzijde de woning waren binnengedrongen. Het echtpaar werd door de inbrekers ernstig mishandeld. De man verloor daarbij het bewustzijn. De inbrekers zijn vermoedelijk via de garage aan de voorzijde gevlucht. Het gewonde echtpaar is voor behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie meldde in eerste instantie een woningoverval maar uit onderzoek is gebleken dat het om een inbraak gaat. Omdat de slachtoffers nog in het ziekenhuis liggen zal de politie ze pas op een later tijdstip kunnen verhoren. De recherche en Forensische Opsporing zijn een onderzoek gestart.

Zie ook: De Telegraaf >>> Hart van Nederland SBS6