Man (53) overleden na steekpartij Agatha Christiesingel Amsterdam-Zuidoost

Deel dit bericht via:

Zaterdag 18 april 2020

AMSTERDAM – Bij een steekpartij in Amsterdam-Zuidoost is zaterdagavond een man zwaargewond geraakt. Het incident vond omstreeks 19:10 uur plaats op de Agatha Christiesingel in de wijk Venserpolder. De hulpdiensten, waaronder twee ambulances en een traumateam, hebben het zwaargewonde slachtoffer, dat op straat werd aangetroffen, gereanimeerd waarna hij met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Personeel van de Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporenonderzoek verricht. Volgens getuigen ging er een ruzie tussen enkele mannen aan de steekpartij vooraf. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Update: zondag 19 april 2020

AMSTERDAM – Het slachtoffer blijkt een 53 jarige man uit Ouderkerk aan de Amstel te zijn. De man is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft vannacht rond 01:50 uur een 48-jarige verdachte uit Hilversum aangehouden. De verdachte zal vandaag worden gehoord. De recherche onderzoekt de toedracht tot het incident.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6