Veel politie bij melding “steekpartij” Statenjachtstraat Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Maandag 6 april 2020

AMSTERDAM – De politie is maandagavond in grote getale uitgerukt naar een woning in Amsterdam-Noord. Omstreeks 20:05 uur kregen de hulpdiensten een melding van een steekpartij in een woning van een flat aan de Statenjachtstraat in de wijk Banne-I. Tussen de toegesnelde politie-eenheden zaten ook enkele hondengeleiders. Ook werden er twee ambulances en een mobiel medisch team (MMT) gealarmeerd. Ter plaatse blijkt er echter van een steekpartij geen sprake te zijn. Vermoedelijk is er in de woning iemand gebeten of mishandeld. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld. Het MMT kon voortijdig worden gecanceld. Er zou ook een persoon zijn aangehouden. De exacte toedracht tot het incident is nog onbekend.