Explosieven aangetroffen bij Albert Heijn Dalsteindreef Diemen

Deel dit bericht via:

Zondag 5 april 2020

DIEMEN – Bij een filiaal van Albert Heijn aan de Dalsteindreef in Diemen heeft de politie vannacht rond 04:00 uur explosieven aangetroffen. De omgeving werd door de politie afgezet en een explosieven verkenner van de politie kwam ter plaatse. Na een eerste onderzoek werd besloten om ook de Explosieven Opruimingsdienst Defensie ter plaatse te laten komen. De brandweer en een ambulance stonden stand-by. De EOD heeft de explosieven veilig gesteld en forensisch rechercheurs hebben ter plaatse sporenonderzoek verricht. Vermoedelijk is er geprobeerd een plofkraak te plegen op de geldautomaat in de winkel. De recherche heeft de zaak in onderzoek. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via: 0900-8844

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> RTL Nieuws