Motorrijder zwaargewond na aanrijding Kolkweg (N516) Oostzaan

Deel dit bericht via:

Maandag 10 februari 2020

OOSTZAAN – Bij een aanrijding tussen een personenauto en een motor in Oostzaan is maandagmiddag de motorrijder zwaargewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 16:20 uur plaats op de kruising van de Kolkweg (N516) en de Verlengde Stellingweg. Onder andere drie ambulances en een traumahelikopter werden voor het ongeval gealarmeerd. De motorrijder is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto is ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd maar bleek ongedeerd. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) doet onderzoek naar de exacte toedracht tot het ongeval. Zowel de personenauto als de motor zullen voor verder onderzoek door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. Door het ongeval moest het verkeer worden omgeleid en stroomden de omliggende wegen vol.