Dode bij steekpartij in woning Waterlandplein Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Donderdag 5 december 2019

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord heeft donderdagochtend een dodelijke steekpartij plaatsgevonden. De steekpartij vond omstreeks 09:10 uur plaats in een woning van een flat aan het Waterlandplein in de wijk Nieuwendam. Bij de steekpartij raakte een vrouw zwaargewond. De hulpdiensten die in grote getale waren uitgerukt konden de vrouw echter niet meer redden, zij overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Op de Insulindeweg in Amsterdam-Oost heeft de politie een mannelijke verdachte aangehouden. Zowel in de woning op het Waterlandplein als op de Insulindeweg heeft de recherche uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Ook zijn er enkele getuigen gehoord. De politie houdt er rekening mee dat de toedracht tot de steekpartij in de relationele sfeer ligt.

Zie ook: De Telegraaf