Fietser ernstig gewond na botsing met lichtmast Nassaukade Amsterdam

Deel dit bericht via:

Zaterdag 23 november 2019

AMSTERDAM РBij een éénzijdig ongeval in Amsterdam is vannacht een fietser ernstig gewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 02:00 uur plaats op de Nassaukade ter hoogte van de Potgieterstraat. De fietser bleek tegen een lichtmast naast het fietspad te zijn gebotst. Diverse hulpdiensten waaronder ook twee ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd. De traumahelikopter landde op het Museumplein. Daar stapten de leden van het Mobiel Medisch Team (MMT) over in een politiewagen die ze met spoed naar de plaats van het ongeval bracht. Het slachtoffer, een jongeman, is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt door de politie onderzocht.