Liquidatie Saban Berk (57) Klaprozenweg-Papaverweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Maandag 17 juni 2019

AMSTERDAM – Bij een schietpartij op de hoek van de Klaprozenweg en de Papaverweg in Amsterdam-Noord is maandagavond een man om het leven gekomen. Het slachtoffer is de 57-jarige kickbokstrainer en voormalig sportschoolhouder Saban Berk. Het incident vond omstreeks 21:20 uur plaats. De hulpdiensten waren massaal uitgerukt en hebben nog getracht het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Via Burgernet werd opgeroepen om uit te kijken naar een zilverkleurige BMW met een Belgisch kenteken en beginnend met het cijfer “1”. De vermoedelijke vluchtauto is korte tijd later in de Wibautstraat in Zaandam aangetroffen zonder kentekenplaten. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart. Forensisch rechercheurs doen ter plaatse sporenonderzoek.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> De Telegraaf  >>> De Echo (pag.3)