Auto botst frontaal op verkeerslicht Cornelis Douwesweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zondag 28 april 2019

AMSTERDAM РBij een éénzijdig verkeersongeval in Amsterdam-Noord is vannacht een automobilist licht gewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 04:20 uur plaats op de kruising van de Cornelis Douwesweg en de Stenendokweg. De bestuurder van een Nissan Micra reed over de Cornelis Douwesweg en kwam uit de richting van het Coentunnelcircuit. Bij de kruising met de Stenendokweg botste de auto door nog onbekende oorzaak frontaal op een verkeerslicht. De automobilist zat bekneld en moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijdt. Wonder boven wonder bleek de man slechts lichte verwondingen te hebben en kon hij zelfstandig plaatsnemen op de brancard. De man is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Een Mobiel Medisch Team (MMT) dat per auto ter plaatse was hoefde niet in actie te komen. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.