Twee vrouwen gewond bij steekpartij Paltrok Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Woensdag 6 maart 2019

AMSTERDAM – Bij een steekpartij in Amsterdam-Noord zijn woensdagavond twee vrouwen gewond geraakt. De steekpartij vond omstreeks 19:40 uur plaats bij de flat Paltrok in de Molenwijk. Aan de steekpartij zou een ruzie vooraf zijn gegaan. Twee ambulances, een traumateam en meerdere politie-eenheden kwamen op de melding af. De vrouwen zijn beiden met spoed door ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Twee mannen gingen na de steekpartij ook nog met elkaar op de vuist en raakten licht gewond. Hiervoor moest opnieuw een ambulance komen. Beiden konden ter plaatse worden behandeld. De politie heeft de plaats delict afgezet. Forensisch rechercheurs hebben ter plaatse sporenonderzoek verricht.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> NH Nieuws