Steekpartij na zedendelict in woning Meidoornplein Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Donderdag 1 november 2018

AMSTERDAM – Bij een steekpartij in Amsterdam-Noord is vannacht een man gewond geraakt. Het incident deed zicht rond middernacht voor in een woning op het Meidoornplein. Volgens een getuige zou aan de steekpartij een zedendelict vooraf zijn gegaan. Het slachtoffer zou een 17-jarig meisje zijn. De man lag met meerdere steekwonden voor de deur van de woning. Hoe het meisje in de woning terecht is gekomen is niet bekend. De woning zou bekend staan als drugspand. Twee mannen (49 en 56 jaar oud), waaronder de gewonde man, zijn door de politie aangehouden, meldt RTL Nieuws. Het meisje en de gewonde man, zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.