Scooterrijder gereanimeerd na ongeval Molenaarsweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 11 september 2018

AMSTERDAM – Bij een verkeersongeval op de Molenaarsweg in Amsterdam-Noord is vanochtend de bestuurder van een snorscooter gereanimeerd door de hulpdiensten. Het ongeval vond omstreeks 06:55 uur plaats op het fietspad naast de Molenaarsweg tussen de Oostzanerdijk en de Verlengde Stellingweg. De snorscooter kwam vanuit de richting Oostzanerdijk en was in botsing gekomen met een snorfiets die uit de richting van de Verlengde Stellingweg kwam. Omdat het slachtoffer gereanimeerd moest worden, werden meerdere hulpdiensten gealarmeerd waaronder diverse eenheden van de politie, twee ambulances, een traumahelikopter en de brandweer. De traumahelikopter landde op het naastgelegen voetbalveld van O.S.V. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de snorfiets bleef ongedeerd. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de exacte toedracht tot het ongeval.

Zie ook: De Echo >>> Noordhollands Dagblad