Arrestatieteam verleend eerste hulp bij ongeval in Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zondag 9 september 2018

AMSTERDAM – Bij een ongeval in Amsterdam-Noord is zondagmiddag de bestuurder van een motor met zijspan gewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 14:15 uur plaats op de toerit naar de Nieuwe Leeuwarderweg komend vanaf de Johan van Hasseltweg in de richting van de IJ-tunnel. Wat er precies is gebeurt is nog niet bekend. Twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Een arrestatieteam dat toevallig voorbij kwam zou eerste hulp hebben verleend, meldt AT5. In totaal zaten twee man op de motor en nog een persoon in de zijspan. De gewonde bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De andere twee bleven ongedeerd. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoekt de exacte toedracht tot het ongeval.