Restaurant beschoten Johan Huizingalaan Amsterdam-Slotervaart

Deel dit bericht via:

Vrijdag 7 september 2018

AMSTERDAM – Restaurant Porto Marina in Amsterdam-Slotervaart is vannacht beschoten. Het restaurant, dat is gevestigd op de hoek van de Johan Huizingalaan en de Pieter Calandlaan, zou volgens de politie omstreeks 02:50 uur onder vuur zijn genomen. In de ramen van het restaurant zijn diverse kogelgaten te zien. De politie werd vanochtend op de hoogte gebracht en heeft ter plaatse onderzoek verricht. Forensisch rechercheurs hebben foto’s gemaakt en sporen veilig gesteld. De reden van de beschieting is nog onbekend. Het is inmiddels de derde keer in korte tijd dat een bedrijfspand op de Johan Huizingalaan wordt beschoten. In augustus gebeurde dit ook al twee keer en werd er tot twee keer aan toe een granaat aangetroffen. Toen werd onder andere een schoonmaakbedrijf beschoten. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> De Echo >>> Noordhollands Dagblad