Dode man aangetroffen in woning C.J.K. van Aalststraat Amsterdam

Deel dit bericht via:

Zondag 2 september 2018

AMSTERDAM – In een woning in Amsterdam heeft de politie zaterdagmiddag een dode man aangetroffen. Het slachtoffer werd omstreeks 16:30 uur aangetroffen in een woning in de C.J.K. van Aalststraat in de wijk Zeeburg. Hoe het slachtoffer om het leven is gekomen is nog niet bekend gemaakt. Wel laat een woordvoerder van de politie weten dat het slachtoffer een niet-natuurlijke dood is gestorven. Het Parool meldt dat het gezin van de man, een van oorsprong Marokkaanse taxichauffeur, thuis kwam van vakantie en de man dood aantrof in de woning. Het slachtoffer was thuisgebleven om het huis op te knappen. Omwonenden denken, door de manier waarop het slachtoffer is aangetroffen, dat hij door geweld om het leven is gekomen. De politie wil daar niets over zeggen en doet nog onderzoek naar de doodsoorzaak. Daarvoor wordt sectie verricht op het lichaam. Forensisch rechercheurs zijn ook vandaag nog bezig met sporenonderzoek in de woning.

Update dinsdag 4 september 2018

AMSTERDAM – De recherche in Amsterdam is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over een dodelijk steekincident in de C.J.K van Aalststraat in Amsterdam Oost. Bij het geweldsmisdrijf kwam een 44-jarige man om het leven. Zaterdag 1 september omstreeks 16:30 uur kreeg de politie de melding dat familieleden van het slachtoffer bij thuiskomst na hun vakantie het levenloze lichaam van de man hadden aangetroffen in de woning. Agenten zetten de straat direct af en een uitgebreid onderzoek volgde. Uit het onderzoek bleek het slachtoffer door meerdere messteken om het leven te zijn gebracht. Wat het motief of de aanleiding was om de man om het leven te brengen, is nog niet duidelijk. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) heeft dit onderzoek opgepakt en richt zich sinds afgelopen weekend, onder leiding van een officier van justitie, op verschillende scenario’s. Het onderzoeksteam zoekt getuigen. Heeft u iets opvallends gezien of gehoord op zaterdag 1 september 2018, of in de dagen daaraan voorafgaand? Neemt u dan contact op met de recherche via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000. Bron: Politie.nl

Update maandag 26 november 2018

AMSTERDAM – In het zuiden van Frankrijk heeft de politie een verdachte aangehouden in verband met de moord op het 44 jarige slachtoffer, zo meldt Het Parool.


Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> De Telegraaf