Gewonden bij aanrijding met ambulance De Boelelaan Amsterdam-Buitenveldert

Deel dit bericht via:

Vrijdag 31 augustus 2018

AMSTERDAM – Bij een aanrijding met een ambulance in Amsterdam-Buitenveldert zijn vannacht drie personen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwam de ambulance omstreeks 04:25 uur hard in botsing met een Jeep op de kruising De Boelelaan met de Buitenveldertselaan. Meerdere politie-eenheden, ambulances, een traumateam en de brandweer werden gealarmeerd. Zowel de bestuurder van de Jeep als de twee inzittenden van de ambulance raakten gewond. Zij zijn alle drie overgebracht naar het ziekenhuis. De ambulance had ten tijde van het ongeval geen patiĆ«nt aan boord en reed zonder zwaailicht en sirene. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) onderzoekt de toedracht tot het ongeval.