Poging overval apotheek Molenwijk Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Woensdag 25 april 2018

AMSTERDAM – Twee nog onbekende jonge mannen hebben woensdag aan het eind van de ochtend geprobeerd een overval te plegen op een apotheek in de Molenwijk. In het pand waarin de apotheek is gevestigd zit tevens het Gezondheidscentrum Molenwijk. Omstreeks 11:40 uur verspreidde de politie via Burgernet het signalement van de twee overvallers die beiden rond de 18 jaar oud zouden zijn en 1,80 tot 1,85 meter groot zijn. Een van de daders had een donker jack aan met een capuchon en had een getinte huidskleur. De tweede overvaller droeg een trainingsjack met een capuchon. Zij waren gewapend met een mes met een nogal opvallend roze of paars kleurig handvat. De twee zijn er vervolgens te voet vandoor gegaan in de richting van de flat Torenmolen. Voor zover bekend is hebben de overvallers niets buitgemaakt. De politie heeft met een aantal eenheden de omgeving afgezocht maar de daders voor alsnog niet aangetroffen. Getuigen die het tweetal zien lopen worden verzocht zelf geen actie te ondernemen maar direct 112 te bellen.

Zie ook: De Echo >>> AT5