Kinderen betrokken bij forse aanrijding IJdoornlaan – Beemsterstraat Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zaterdag 14 april 2018

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord heeft zaterdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Het ongeval vond omstreeks 10:50 uur plaats op de kruising van de IJdoornlaan en de Beemsterstraat. Bij het ongeval raakte een vrouw gewond, zei is overgebracht naar het ziekenhuis. Ook enkele kinderen uit een van de auto’s zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De kinderen kregen van het ambulancepersoneel een zogeheten “traumabeertje” voor de schrik. In totaal kwamen er drie ambulances ter plaatse. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) heeft foto’s gemaakt van de situatie en doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Vermoedelijk gaat het om een voorrangsfout van een van de bestuurders. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en moesten door een bergingsbedrijf worden weggesleept. Het overige verkeer moest tijdelijk worden omgeleid.

Zie ook: De Echo >>> AT5