Vrachtwagen Waternet in de sloot Liergouw Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Dinsdag 10 april 2018

AMSTERDAM – Een vrachtwagen van Waternet is dinsdagochtend in de sloot beland op de Liergouw tussen Amsterdam-Noord en Ransdorp. Twee inzittenden van de vrachtwagen konden ongedeerd het voertuig verlaten. Bergingsbedrijf Hoogwout heeft de vrachtwagen uiteindelijk uit de sloot getakeld. Bewoners van Ransdorp klagen al twintig jaar over de slechte staat en onderhoud van de weg. De weg is smal en zit volgens de bewoners vol met diepe kuilen waardoor er geregeld onveilige situaties ontstaan. De Liergouw is de belangrijkste weg om Ransdorp en Holysloot te bereiken. De gemeente is op de hoogte van de problemen en heeft een bord geplaatst met gedragsregels voor het rijden op deze weg en heeft laten weten in september een besluit te nemen of de weg structureel wordt aangepakt.

Zie ook: De Echo