Autobrand Heggerankweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zaterdag 30 september 2017

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord is vannacht wederom een auto in vlammen opgegaan. De brand brak omstreeks 02:40 uur uit op de Heggerankweg ter hoogte van de Akkerwindeweg. Omwonenden hadden een knal gehoord en zagen vervolgens dat er buiten een zilvergrijze Opel Corsa in brand stond. Een bewoonster heeft nog een verwoede poging gedaan om de brand met een tuinslang te blussen. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen uit de voorzijde van de auto. De brandweer had het vuur snel onder controle maar de auto was niet meer te redden. Ook deze keer houdt men weer ernstig rekening met brandstichting. Het is inmiddels de 35e autobrand dit jaar in Amsterdam-Noord. Gisterennacht brandde er nog een bestelbus uit op de Molenaarsweg. De politie zal bij daglicht sporenonderzoek verrichten.