Twee auto’s door brand verwoest Heimansweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zondag 16 juli 2017

AMSTERDAM – Op de Heimansweg in Amsterdam-Noord zijn vannacht twee auto’s door brand verwoest. Getuigen hoorden omstreeks 04:30 uur een harde knal. Toen zij naar buiten keken zagen ze een geparkeerd staande auto in brand staan. De vlammen grepen snel om zich heen. De brand sloeg vervolgens over naar een andere auto die ervoor geparkeerd stond. Beide auto’s brandden uit en zijn rijp voor de sloop. Eerder in de nacht, rond 02:00 uur, was er ook al een autobrand op de Polijsterweg in Noord. Deze brand was gelukkig minder hevig maar de auto liep van binnen wel schade op. In beide gevallen wordt ernstig rekening gehouden met brandstichting. Met de brand op de Heimansweg staat de teller inmiddels op 25 autobranden dit jaar in Amsterdam-Noord waarbij zo goed als zeker sprake is van brandstichting.

Zie ook: NH Nieuws >>> De Echo