Politie houdt reconstructie van dodelijke steekpartij Hofgeest Amsterdam-Zuidoost

Deel dit bericht via:

Dinsdag 11 juli 2017

AMSTERDAM – De politie heeft dinsdagavond en woensdagnacht een reconstructie gehouden van een dodelijke steekpartij die in maart plaatsvond bij de flat Hofgeest in Amsterdam-Zuidoost. Rondom de flat was een groot gebied afgezet met zwarte schermen. Bij de steekpartij op dinsdagavond 7 maart raakte een 20-jarige Amsterdammer zwaargewond, drie dagen later overleed hij aan zijn verwondingen. Het slachtoffer, genaamd “Mike”, kwam die bewuste avond vanuit zijn woning in de flat Hofgeest en zou op straat door een andere jongeman meerdere keren zijn gestoken. Aan de steekpartij zou volgens getuigen een ruzie vooraf zijn gegaan. Op donderdag 16 maart heeft de politie een 15-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de steekpartij.

Zie ook: De Echo