Auto vliegt uit de bocht en beland in sloot Pieter Calandlaan – Ecuplein Amsterdam

Deel dit bericht via:

Maandag 10 juli 2017

AMSTERDAM – Bij een éénzijdig ongeval in Amsterdam is vannacht een auto in een sloot beland. Het ongeval vond omstreeks 03:35 uur plaats op de hoek van de Pieter Calandlaan en het Ecuplein in de wijk De Aker. De auto kwam uit de richting van de Baden Powellweg en reed richting De Alpen. De bestuurder van de auto, een jongeman, is door nog onbekende oorzaak rechts tegen de trottoirband gereden en toen de macht over het stuur verloren. De auto schoot over de trambaan, reed een boom uit de grond en belandde in de sloot. De jongeman is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken maar bleek ongedeerd. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald en afgevoerd.