Auto over de kop; bestuurder gevlogen IJdoornlaan Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Zondag 1 mei 2017

AMSTERDAM – Op de IJdoornlaan in Amsterdam-Noord is zondagochtend een auto over de kop geslagen. Het ongeval vond omstreeks 06:55 uur plaats ter hoogte van de Zilverberg. Omdat het vermoeden bestond dat er iemand bekneld zou zitten werden twee ambulances, de brandweer en diverse politie-eenheden op het ongeval afgestuurd. Ter plaatse blijkt er echter niemand in of om de auto aanwezig te zijn. Vermoedelijk heeft de bestuurder de bocht tussen de J. Drijverweg en het Buikslotermeerplein te hard genomen en is de macht over het stuur verloren. De auto kwam in de berm terecht, reed een putdeksel uit de grond, ramde een lichtmast en sloeg over de kop om uiteindelijk op zijn dak in de bosjes tot stilstand te komen. Een kraanwagen van de politie heeft de auto uit de bosjes getakeld. De auto is door de politie in beslag genomen voor onderzoek.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> NH Nieuws >>> De Echo


De Telegraaf zaterdag 19 mei 2018