16-jarige Nick Bood overleden na steekpartij A.F. de Savornin Lohmanstraat Zaandam

Deel dit bericht via:

Zaterdag 29 april 2017

ZAANDAM – Een 16-jarige jongen uit Assendelft is zaterdagavond rond 23:00 uur neergestoken op de A.F. de Savornin Lohmanstraat in Zaandam. Later die nacht is hij in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De A.F. de Savornin Lohmanstraat ligt midden in het uitgaansgebied van Zaandam en er waren dan ook behoorlijk wat mensen op straat. De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen. De recherche heeft inmiddels al wel een aantal getuigen gesproken, maar wil graag meer informatie. Als omstanders iets gezien hebben, of anderszins informatie over dit incident hebben, bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Update maandag 1 mei 2017

ZAANDAM РEen 18-jarige en een 15-jarige jongen uit Zaandam zijn aangehouden voor betrokkenheid bij het steekincident dat zaterdagavond rond 23:00 uur plaatsvond op de A.F. de Savornin Lohmanstraat in Zaandam. Hierbij werd de 16-jarige Nick Bood uit Assendelft neergestoken. Hij overleed later in het ziekenhuis. De politie kon na onderzoek zondagavond de 18-jarige jongen aanhouden. Maandagmiddag werd de 15-jarige verdachte aangehouden. Hun precieze rol bij het steekincident wordt onderzocht. De politie heeft een aantal getuigen gesproken, maar zou graag nog met mensen spreken die meer informatie hebben over het incident en nog niet met de recherche gesproken hebben. Heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Telegraaf woensdag 17 mei 2017