Bestelbus uitgebrand Dr. M.L. Kingstraat Landsmeer

Deel dit bericht via:

Maandag 6 februari 2017

LANDSMEER – In de Dr. M.L. Kingstraat ter hoogte van Ilpenstein in Landsmeer is vannacht een bestelbus uitgebrand. Omstreeks 01:20 uur zag een buurtbewoonster vlammen bij het rechter voorwiel van de bestelbus en waarschuwde de brandweer. Binnen korte tijd stond de bestelbus in lichterlaaie. De brandweer heeft het vuur geblust maar kon de bestelbus niet meer redden, deze brandde geheel uit. Een personenauto die naast de bestelbus geparkeerd stond liep schade op aan de rechter voorzijde. Opvallend is dat er geen kentekenplaten op de bestelbus aanwezig waren. Het voertuig zou er al enige tijd hebben gestaan. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten. Forensische opsporing doet onderzoek naar de brand. Heeft u iets gezien en dit nog niet doorgegeven aan de politie? Bel dan 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> NH Nieuws >>> Amsterdamsdagblad

Voor het aankopen van videobeelden belt u met LIVE MEDIA FACILITIES: 020-7009466.

Voor het aankopen van foto’s dient u gebruik te maken van het contactformulier op deze site.