Mogelijke ontvoering 14-jarig meisje blijkt ruzie Voordek Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Vrijdag 27 januari 2017

AMSTERDAM – In Amsterdam-Noord is omstreeks 18:00 uur mogelijk een 14-jarige meisje ontvoerd. Via Burgernet werd melding gemaakt van het incident en gevraagd uit te kijken naar een grote zwarte auto en een kleinere blauwe auto die mogelijk met de ontvoering te maken zouden hebben. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Update: 20:05 uur

AMSTERDAM – De politie zou aan de Telegraaf hebben laten weten dat de mogelijke ontvoering uiteindelijk een ruzie zou betreffen. De ruzie vond plaats bij een bushalte. Volgens een woordvoerder was de melding nogal onduidelijk. Agenten ter plaatse hebben vastgesteld dat er geen sprake was van een ontvoering.