Auto vliegt uit de bocht op de A8 knooppunt Coenplein; vijf inzittenden naar het ziekenhuis

Deel dit bericht via:

Woensdag 21 december 2016

AMSTERDAM – Bij een éénzijdig ongeval op de A8 Knooppunt Coenplein in Amsterdam zijn vannacht vijf inzittenden van een auto gewond geraakt. Het ongeval vond omstreeks 01:10 uur plaats in de bocht richting Zaandam. Meerdere ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse om de slachtoffers van medische hulp te voorzien. De auto kwam vanuit de Coentunnel en is door nog onbekende oorzaak uit de bocht gevlogen. Drie personen die op de achterbank zaten werden uit de auto geslingerd daarbij belandde één van hen zwaargewond achter de vangrail. Een ander kwam zwaargewond op het wegdek terecht. De overige drie inzittenden liepen lichtere verwondingen op. Alle vijf zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht tot het ongeval. De A8 richting Zaandam was vanwege het onderzoek enige tijd gestremd.

Zie ook:  Hart van Nederland SBS6 >>> NH (RTV Noord-Holland) >>> De Echo