Motorrijder zwaargewond bij aanrijding Cornelis Douwesweg Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Vrijdag 25 november 2016

AMSTERDAM – Een motorrijder is vrijdagochtend zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Cornelis Douwesweg in Amsterdam-Noord. Het ongeval vond omstreeks 08:40 uur plaats nabij het BP tankstation op het Coentunnelcircuit. De motorrijder is daar, door nog onbekende oorzaak, in botsing gekomen met een personenauto. De hulpdiensten, waaronder ook een traumateam, rukten uit om het zwaargewonde slachtoffer van hulp te voorzien. De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist had last van nekklachten en is eveneens overgebracht naar het ziekenhuis. De afdeling Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft ter plaatse sporenonderzoek verricht. Het verkeer moest tijdelijk worden omgeleid.

Zie ook: RTV Noord-Holland >>> De Echo >>> AT5