Man (68) nacht lang vastgebonden na overval in woning Zonneplein Amsterdam-Noord

Deel dit bericht via:

Donderdag 13 oktober 2016

AMSTERDAM – Een 68-jarige man is vannacht overvallen in zijn woning aan het Zonneplein in Amsterdam-Noord. De man, eigenaar van een sigarenzaak die onder de woning is gevestigd, werd rond 03:00 uur vastgebonden en beroofd van een nog onbekende buit door een onbekend aantal overvallers. Het heeft uiteindelijk ruim acht uur geduurd voordat de man uit zijn benaderde situatie kon worden bevrijd. Een ongeruste kennis sloeg vanochtend alarm toen de man niet open deed. Omstreeks 11:10 uur gingen agenten de woning van het slachtoffer binnen en troffen het vastgebonden slachtoffer aan. De man is door ambulancepersoneel gecontroleerd. Het gaat naar omstandigheden goed met het slachtoffer. Hij is vandaag ‘gewoon’ weer aan het werk gegaan in zijn sigarenwinkel onder de woning, meldt de politie. Echter op de deur van de sigarenzaak staat dat de zaak vandaag “wegens omstandigheden” gesloten is.

Zie ook: De Telegraaf >>> RTV Noord-Holland >>> De Echo