Isilnando Kammeron (24) doodgeschoten Meibergdreef Amsterdam-Zuidoost

Deel dit bericht via:

Maandag 10 oktober 2016

AMSTERDAM – Bij een schietpartij op de Meibergdreef in Amsterdam-Zuidoost is maandagavond een man om het leven gekomen. Het slachtoffer is de 24-jarige Isilnando Kammeron, zo meldt Het Parool. Kammeron werd omstreeks 23:30 uur ter hoogte van metrostation Holendrecht onder vuur genomen. Hulpdiensten hebben het slachtoffer langdurig gereanimeerd maar de hulp mocht niet baten. Het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De Kammeron was in het gezelschap van zijn zwangere vriendin op het moment van de schietpartij. Zij is samen met een andere vrouw door de politie opgevangen. De schutter vluchtte op een fiets in de richting van station Holendrecht. Hij droeg een rode jas en een petje. Meerdere politie-eenheden kamden de omgeving uit en de meldkamer zette Burgernet in. Ook de politiehelikopter zocht mee. De man is echter niet meer gevonden. Mogelijk is de aanleiding voor het schietincident een mishandeling die eerder op de avond plaatsvond bij een horecagelegenheid aan Reigersbos. De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Het is de derde schietpartij met dodelijk afloop in drie dagen tijd in Amsterdam. In de nacht van vrijdag op zaterdag kwam een man om het leven en raakten twee van zijn vrienden gewond bij een schietpartij in de Jan Evertsenstraat. Zaterdagmiddag werd de 31-jarige Djordy Latumahina doodgeschoten in zijn auto in een parkeergarage op het Koningin Wilhelminaplein. Zijn vriendin en 2-jarig dochtertje zaten eveneens in de auto. De vriendin van Latumahina raakte zwaargewond maar is inmiddels buiten levensgevaar. Het dochtertje van het stel bleef ongedeerd.

schermafbeelding-2016-10-11-om-05-41-14

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> NOS Journaal (vanaf 03:03 min)>>> De Telegraaf >>> RTV Noord-Holland >>> De Echo

Mijn videobeelden in Opsporing Verzocht: