Man (37) gewond bij schietpartij in Diemen; arrestatieteam houdt verdachte (17) aan

Deel dit bericht via:

Vrijdag 16 september 2016

DIEMEN – Bij een schietpartij in Diemen is vannacht een 37-jarige man gewond geraakt aan zijn been. Het incident vond omstreeks 01:30 uur plaats in een woning op de Gerardt Burghoutweg. Het slachtoffer werd door de politie gewond aangetroffen in een auto op het nabijgelegen Wilhelminaplantsoen voor de deur van de bibliotheek. Twee ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse om het slachtoffer hulp te bieden. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De auto van het slachtoffer is door de politie in beslag genomen voor onderzoek. In de woning waar de schietpartij plaatsvond heeft het arrestatieteam een 17-jarige verdachte aangehouden. De jongeman is geblinddoekt en met ontbloot bovenlijf afgevoerd. De aanleiding voor de schietpartij ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

Zie ook: Hart van Nederland SBS6 >>> De Telegraaf >>> RTV Noord-Holland >>> De Echo