Arrestatieteam haalt inbrekers van dak Singel Amsterdam

Deel dit bericht via:

Maandag 29 augustus 2016

AMSTERDAM – De politie is maandagochtend vroeg enkele uren bezig geweest om een stel inbrekers van het dak van een pand in Amsterdam te halen. Omstreeks 04:15 uur werden drie verdachten betrapt bij een inbraak bij Dante Kitchen & Bar aan de Singel. Eén van hen kon al snel worden aangehouden met behulp van een politiehond. De andere twee zouden naar het dak zijn gevlucht. Op Twitter deelde de politie mee dat één van de inbrekers van het dak dreigde te springen. De omgeving werd door de politie ruim afgezet en een politiehelikopter hield het pand vanuit de lucht in de gaten. Uiteindelijk moest er een arrestatieteam aan te pas komen om de laatste twee inbrekers te kunnen aanhouden. Alle verdachten zijn ingesloten.

Beelden in de uitzending van De Meldkamer bij SBS zondag 17 september 2017

Zie ook: NOS Journaal (v.a. 10:04 min) >>>Hart van Nederland SBS 6 >>> RTV Noord-Holland >>> AT5 >>> De Echo