Slachtoffer zit twee uur bekneld bij ernstig ongeval op de A7

Deel dit bericht via:

Zondag 28 augustus 2016

MIDDENBEEMSTER/NOORDBEEMSTER – De hulpdiensten zijn vannacht massaal uitgerukt voor een ernstig verkeersongeval op de A7 tussen Middenbeemster enn Noordbeemster. Diverse politie- en brandweervoertuigen, meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Omstreeks 04:30 uur raakte een 20-jarige bestuurder uit Enkhuizen met zijn BMW van de weg en ramde een boom. Drie inzittenden en de bestuurder konden uit het voertuig komen. Een 18-jarige inzittende uit Grootebroek moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd. Het slachtoffer zat echter zodanig in het verwrongen voertuig vast dat hij pas na twee uur kon worden bevrijd. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de bestuurder en de drie andere inzittenden werden ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Van de bestuurder is bloed afgenomen om vast te stellen of er alcohol of drugs zijn gebruikt. Het verkeer op de A7 richting Hoorn moest tijdelijk over één rijstrook worden geleid. Omstreeks 07:00 uur kon de weg weer geheel worden vrijgegeven.

Zie ook: De Telegraaf