Drie gewonden bij ernstig ongeval Kolkweg Oostzaan

Deel dit bericht via:

Donderdag 21 juli 2016

OOSTZAAN – Bij een ernstig verkeersongeval op de kruising van de Kolkweg (N516) en de Verlengde Stellingweg in Oostzaan zijn donderdagmiddag rond 13:25 uur drie personen gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing. De bestelbus sloeg hierbij op zijn kant en in de personenauto kwam een vrouw bekneld te zitten. Zij zat als bijrijder in de auto en is door de brandweer uit het zwaar beschadigde voertuig gehaald. Ook de bestuur(ster/der) van de personenauto raakte gewond. Beiden zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus liep lichte verwondingen op en kon ter plaatse worden behandeld. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Zie ook: RTV Noord-Holland